Tel.: 09/277 00 29
Contacteer ons
Contact
Uw eigen plek onder de zon, afgewerkt tot in het kleinste detail!

Doe beroep op een specialist in Gyprocwerken. In Oost-Vlaanderen kan u terecht bij Debo Decoratiewerken voor een piekfijn resultaat!

Specialist gyprocwerken oost-vlaanderen

Maak van die oude garage of verloren zolderruimte een gezellige ruimte om te vertoeven. Aan de hand van Gyproc plaatsen wij in een oogoplsag een verlaagd plafond, een tussenmuur of werken wij eender welke ruimte in uw woning af. Zo heeft u meteen een kamer extra in uw woning! Onze specialiteit is het opstoppen van Gyproc platen. Op deze manier worden ze schilderklaar gemaakt. Natuurlijk kunnen wij ook de nodige schilderwerken zelf uitvoeren. Wij zijn dus uw specialist in Oost-Vlaanderen in het uitvoeren, opstoppen en schilderen van Gyprocwerken!

Bij ons familiebedrijf bent u zeker van een perfecte afwerking en een uitstekende service. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij de nodige expertise voor het gezellig afwerken van elke ruimte in uw woning. Bovendien is elke klant bij ons evenzeer van tel!

Aarzel niet maar doe beroep op een specialist in Gyprocwerken! In Oost-Vlaanderen is Debo Decoratiewerken uw partner bij uitstek. Op ons vakmanschap kan u steeds rekenen! Aarzel daarom niet langer, maar contacteer ons meteen voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

Contacteer ons!09/277 00 29