Tel.: 09/277 00 29
Contacteer ons
Contact
Wij zorgen voor een warme, gezellige uitstraling van uw woning of bedrijf

Debo Decoratiepartner is uw dynamische stielman bij uitstek om uw vloer te laten bekleden in Oost-Vlaanderen

Vloer laten bekleden oost-vlaanderen

Vloerbekleding is tijdloos, mooi en past in elke ruimte! Om uw vast tapijt of tapijttegels jarenlang te laten meegaan, is een correcte plaatsing van groot belang. Wil u uw vloer te laten bekleden in Oost-Vlaanderen? Dan kan u terecht bij Debo Decoratiewerken! Onze ervaring en expertise creëren van elke kamer een gezellige plaast om te vertoeven.

Kiest u voor een vast tapijt, ook wel kamerbreed tapijt genoemd of voor tapijttegels? Uw kamer zal er in elk geval prachtig uitzien en ook koude voetjes zijn in beide gevallen verleden tijd. Tapijt wordt samengesteld uit textielvezels. Deze vloerbedekking geeft elke ruimte in een oogopslag een gezellige en warme uitstraling. U heeft steeds een ruime keuze op vlak van kleur en stijl. Een tapijt dient u regelmatig te stofzuigen en is daarmee erg gemakkelijk in onderhoud.

Naast een perfecte, kwaliteitsvolle afwerking bieden wij u ook steevast een geweldige service. Wanneer u uw vloer wil laten bekleden in Oost-Vlaanderen is er dus maar één adres! Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte 

Contacteer ons!09/277 00 29